Resultaten ‘Culemborg Fietst!’ overhandigd aan wethouder Joost Reus

De basis voor de Fietsagenda Culemborg

‘Culemborg Fietst’ (14 juni 2017) heeft heel wat ideeën, suggesties en voorstellen opgeleverd om het fietsen in Culemborg veiliger en aantrekkelijker te maken. De Fietsersbond Culemborg heeft alle input uitgewerkt en samengevat in het rapport ‘De Oogst’ dat op 4 juli jl. aan wethouder Joost Reus is overhandigd.

Louis Raetsen en Jan Jansen van Fietsersbond Culemborg overhandigden dinsdagmorgen 4 juli een rapport met daarin de resultaten van het evenement Culemborg Fietst! aan wethouder Joost Reus. Het evenement zelf werd gehouden een maand eerder, op 14 juni.

In het rapport zijn de bevindingen en conclusies opgenomen die samengesteld zijn op basis van de input van de 40 deelnemers van de workshop. De Fietsersbond Culemborg en de wethouder spraken af om elkaar nog beter te gaan helpen bij onder andere het verbeteren van fietsverkeersknelpunten, waarbij het knelpunt van de Vianensepoort en de Jan van Riebeeckstraat/Prijsseweg hoog bovenaan staan.  Zie ook het artikel in de Culemborgse Courant.

Ook kreeg wethouder Joost Reus een foto door Willijan Walhout overhandigd die tijdens Culemborg Fietst! van de wethouder gemaakt is.

Volg ons op Facebook Fietsersbond-Culemborg

Samenwerken en elkaar versterken om fietsen te stimuleren is het motto van de Fietsersbond Culemborg.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.