AANKOPEN WINKELS CULEMBORGSE BINNENSTAD GRATIS THUIS BEZORGD

Zeulen met aankopen van de baan

2014-03-18-Fietsnetwerk-Culemborg

Sinds een klein jaar worden de boodschappen die in de binnenstad gedaan worden, gratis thuis bezorgd. Overvolle tassen aan het stuur is verleden tijd.
Steeds vaker wordt de Bezorgservice gezien in Culemborg.

Steeds vaker zien we de Bezorgservice van de winkeliers binnenstad Culemborg rondrijden. Dat betekent dat steeds vaker de klanten hun boodschappen thuis laten brengen met de elektrische bestelauto. Een fantastisch initiatief van de Culemborgse ondernemers.

Het is helemaal niet meer nodig om de auto naar de binnenstad te rijden. Aankopen worden gratis thuis gebracht. Steeds meer mensen pakken de fiets en daarom zien we steeds vaker de Bezorgservice rondrijden.

De Culemborgse winkeliers denken vooruit. Culemborg is immers een compacte stad. De binnenstad heeft weinig parkeerruimte voor auto’s maar met de fiets ben je er meestal in minder dan 10 minuten. Met comfortabele fietsroutes en fietsstraten kan nog veel gewonnen worden.

Voetgangers en fietsers besteden eenvoudiger en vaker hun geld bij lokale winkels, cafés en restaurants dan automobilisten omdat ze geen parkeerproblemen kennen. Ze winkelen bovendien gerichter omdat ze hun fiets vaak direct voor de deur kwijt kunnen..

Hulde aan de Verenigde Ondernemers Culemborg (VOC).

Categorieën