RING-RING

Ring-Ring® is een dienst die het gebruik van de fiets stimuleert door aan fietskilometers regelrechte voordelen te koppelen.
Fietsers zijn van cruciaal belang voor de Culemborgse winkeliers. Culemborg is compact en eigenlijk ongeschikt voor de auto. Daarom zijn fietsers van levensbelang.
Ook is bekend dat fietsers meer uitgeven dan automobilisten. Dus: meer fietsers=meer omzet.

 

CULEMBORGSE WINKELIERS BELONEN FIETSERS

Fietsers zijn van levensbelang om Culemborg leefbaar te houden en  duurzaam te maken. Culemborg is zo compact dat vrijwel iedere bestemming sneller met de fiets dan met de auto bereikt kan worden.
Daarnaast is fietsen gezond,  goed voor het milieu en, niet onbelangrijk, fietsers geven meer uit dan automobilisten.

De Culemborgse ondernemers willen van Culemborg ook een toekomstbestendige stad maken: duurzaam, leefbaar en levendig. Fietsers zijn daarvoor van cruciale betekenis. Daarom wordt RING-RING door de winkeliers omarmd.
Fietsers ontvangen bij de Culemborgse winkeliers inclusief horeca een korting of een andere leuke attentie bij hun aankoop.

Hoe werkt het?

  1. Download de RING-RING app uit de Apple of Google play store op uw smartphone.
  2. Vul uw naam en e-mailadres in en kies een wachtwoord.
  3. De app onthoudt automatisch het aantal fietskilometers (Fkm). Bij elke 100 Fkm kunt u inwisselen bij een deelnemende winkel.
    De deelnemende winkels ziet u op de RING-RING app. Bovenaan staat de winkel waar u het dichtst bij bent. Ook ziet u wat de winkels of horeca voor korting bieden.

Op dit moment zijn er meer dan 30 ondernemers die zich aangesloten hebben. U vindt ze in een aparte lijst op de RING-RING pagina.
Veel ondernemers hebben op hun winkelruit de RING-RING sticker geplakt.

Dit is een initiatief van de “Werkgroep Sfeer en Beleving Toekomstbestendige Binnenstad Culemborg” samen met de Fietsersbond Culemborg.

sticker deelnemende winkel